Ink Bash

Vilken härlig start på helgen... Var ut med Tine och Vis, det var jättetrevligt. Så kul att Tine va med för det va inte igår ( eller jo nu är det det ) Kul också att vi var på olika ställen. Kvällen slutade dock tidigt vilket va skönt. Jag och Tine avslutade på Etage där min bror och hela ligan var. Besöket blev kort.. Våra män orkade inte vänta på oss.. eller snarare min.

Jag o Tine... Vis fick man ju inte ta ngn bild på för hon hade papiljotter i skallen, men man får inte ta annars heller :) Det e synd för hon är en riktig pudding hon.



Idag har jag och min älskling varit på Ink Bash.. vi hade jättemysigt, handla lite kläder.. jag ville göra Dermal Anchor men där jag vill ha går det inte att göra..kommer aldrig läka : ( Tine och Niklas var också där..plus en miljon människor till. Jag har bestämt mig nu för att det blir en tatuering till... en stor ..kanske hela armen...eller så gör jag på ryggen och på sidan...
Nej nu blir det film och lite godis... imorrn ska jag kanske se min babelicous Annsan :)

Sleep tight




Zzzzzz

Okej... nu kanske jag kan lägga mig. Alla dagens bestyr är klara, snart varit vaken ett dygn, men det är samma visa varenda kväll/natt. Vet inte hur jag beter mig.. får panik när jag kollar på klockan, ja ja.. lite sovmorgon har jag imorrn iaf.

Jag o Tine har först knallat runt på stan idag efter jobbet. Vi ska ju på lokal på fredag, nåt nytt måste man väl få inhandla då??? Vi räknar dagarna, förstå så patetsikt egentligen, eller så är vi bara väldigt tacksamma människor att ha att göra med. Behövs inte mkt för att vi ska vara roande helt enkelt. Vi tog en liten matbit också innan vi fortsatte vårt handlande. Shit vad jag har saknat att umgås med henne... jag hade jättekul idag iaf...lite ångest har jag för det som jag har handlat, men va fan... man lever ju bara en gång.. och jag ska ju på galej för tusan!!

Nä, dax att avrunda denna dag också... ska bara ta bort lite gammalt nagellack, påmed nytt kanske... sen en dusch. Fan va jobbigt det lät... skiter i naglarna.. dom får duga en dag till.

God natt... take care... jag ska drömma om min lilla prins som blivit så stor.


********* You Are 4-given My Love *********



Men faaan inga fler djur nu tack ! ( jag älskar dig... men inte så mkt idag bara, imorrn är det som vanligt igen )

Kan inte släppa att han kommer hem med 2 rattmuffar.... suck...


IraViraBlåtira



Stackars lilla pluttan... en rejäl krock. Syns inte så bra på bilden, men hon är både blå och svullen runt ögat. Hårda bud i skolan. ( Det där oranga hon har runt mun som syns mer är själva blåtiran är café de paris sås )

-Ehh älskling.. hmm.. du kommer nog bli arg på mig nu.. men när vi skulle hämta katten så blev den sista kattungen så ensam...så jag... ehhh...
- NEEEEEEEEJ... det gjorde du inte!!!!!!!!!!!!

Jo visst gjorde han det

    

Kan ju säga att jag inte ens kollade på dom den första timmen. Jag har ju min fina rymdkatt ( kallar henne för det, hon är alldeles silver färgad och ser ut att komma från en annan planet såååå fin ) hon vill bo hos oss, hon har ett hem hos våra grannar, men dom har tre stora hundar som hon inte tycker om, så hon rymmer har hem till mig (oss).. har inte tagit in henne eller matat henne nån gång... men jag tycker synd om henne. Ägarna sa att jag kunde få henne eftersom det inte funka nå bra hemma hos dom... men då FICK inte jag för min man... det ni!! Men nu jäklar kommer han hem med två lopptofflor... livet är orättvist... Dagens ilandsproblem.

Nu måste jag leta katter, den ena är borta... eller den är ju här ngn stans... men jag måste se var den är så jag har koll på att hårbollarna inte gör satyg :)


Take care... peace out

( ja ja... lite söta är dom iaf, men jag vet inte vad dom heter, det steget kanske jag får ta imorrn eller nåt. One day at the time )

Första dagen at work...




Jag tycker faktiskt om att vara på mitt jobb.. jag älskar mina arbetskamrater, arbetsuppgifterna är ju så där, men mina vänner gör att skitgörat är värt det : - ) Jag ser fram emot att träffa dom på fredag utanför jobbet.

Nyss klampade familjen in här och talade om att dom ska hämta en katt idag... WHAT!!?? Jag vill inte ha ngn katt tack. Jag har fullt upp med dammråttorna, vill inte ha katthår överallt också.... dom som vill ha katt får ta hand om den också... yes yes.. my way or the highway. Skit... jag blev nog sur faktiskt.

   My Sweetie Tine...

 Min Ullis...

 Min roomie Vis.... Holabandolamanschikapola
Me and M.. she´s cool

Jag sa ju det.... : )

Första klagomålet har inkommit...:) Från min kära vän Sofie... jag sa ju det.. försöker övertala henne att bilden är riktigt cool... men jag kanske ska göra som hon säger så vi kan fortsätta vara "bästisar".... byte sker inom kort...


Peace out

Sanslösa

Vill bara snabbt tillägga att så här såg barnen ut när dom kom in för 5 min sen... dom hade haft vänligheten att gräva i mina krukor... tack mina små änglar.




Boooooring...

Fan va jag är uttråkad... sista helgen innan jobbet börjar. Att jobba är inga problem, synd bara att man inte får jobba lite som man vill : ) Är mest besviken på mig själv att jag inte har gjort mer på min semester... by my self.. hade massa planer, alla gick i stöpet. Typiskt mig faktiskt... därför ser jag fram emot nästa fredag då jag och mina kollegor ska på nation... tjohooo... billig sprit där, passar min plånbok så att säga. Ja... ska man ha mat idag med eller...? Skit tråkigt det med....




Min drulle till bror... han lyckas med det mesta.. ( tredjegradens brännskador, uppskurna fötter, spruckna ögonbryn and so on ) Det enda han inte lyckats med är att stadga sig... ja det är ju inte hela världen så klart... men jag tycker att han kan skaffa en bebis snart så kan jag låna den.. mycket enklare än att skaffa en själv ( skaffa..? låter som man åker till ICA och köper en bebis )
Skönheten han dansar med är min käraste vän Sofie, även My Loves syster. Hon kommer förmodligen inte vara så glad på mig för att jag lägger ut denna bild... men här visar vi bara den nakna sannigen ( hon är lika snygg ändå, men eller utan smink )



( byter bild enl önskemål... på denna bild är hon fullt sminkad och påklädd, lika snygg vilket som )

Fan va B...!!



Hemma på party hos Vis. Vis informerade oss om att man fick lite snittar och bubbel. Resten man ville förtära fick man ta med sig själv. Eller hur.. det bjöds på sprit som aldrig förr... slutade med att jag o värdinnan sov på soffan.. men trevligt var det iaf.

Rainy crapy day...

Vilken skit dag.... regnet öser ner, barnen klättrar på väggarna av tristess och jag blir tokig på dom. I HATE IT!!!!

Ibland önskar jag ( eller ganska ofta faktiskt ) att man bara behövde trycka på en knapp så vips var man någon annanstans. Men det önskar nog många.. ska uppfinna en sån.. och sen få nobelpriset : )  dessvärre skulle alla resebyråer gå i konkurs för alla skulle bara trycka på knappen.




Muppbarn : )

Trött, tröttare, tröttast

Det är hårt att vara 6 år....cementnacke och fågelholk. Skönt för dom... tungt för oss att bära upp två geléklumpar i våningssängarna... Dessutom låter Alex som en lätt lastbil på tomgång ( snarkar )



************* Welcome to my chaos ************


Jaha... då ska jag fylla några rader varje dag om mitt intressanta liv... in deed!

Jag heter Kim ( jag är tjej, måste alltid tillägga det för annars blir det bara missförstånd en del har trott att min man är gay tex, vilket han inte alltid uppskattat )

Jag har en son som heter Alexander, han är snart 6 år. Har precis börjat lillettan, det är STORT ( mer för mig än för honom ) Han ska bli riddare när han blir stor eller Spiderman ( bra där med drömmar )

My Love har två sockersöta töser, Felizia som är 6 år har också börjat lillettan. Hon är nog den smartaste och raraste lilla tjej som finns, brukar säga att man nästan skulle kunna tro att hon var "min" .

Sen är det Filippa hon är 4 år och våran lilla VildeBill. Jättemysig och vill gosa ofta, men en riktig liten busunge är hon, det är hennes andra namn.

Sen har vi Min man, My Love, My Life. Han är ju inte min man än.... ( min son har fått det där med drömmar från mig ) men jag utgår från att han nån gång i framtiden blir det.

Vi bor i ett hus vid världens ände, det heter Borstbol, därav bloggnamnet. Varje gång man ska uppge sin adress så kollar folk på en som ungefär.... ehhhh.. come again please... -Ja Borstbol,borst som i hårborste.. typ?!

Det va det... intressantare än så kan det KANSKE bli, hoppas jag iaf.


Peace Out!



Knatte, Fnatte och Tjatte på sina bästa humör!!!



Me and My Love

RSS 2.0