Måndag.. bläää

Det finns ju roligare dagar än måndagar... söndagar är till och med roligare.

Har varit hemma med sjuk unge.. igen.. dock inte Alex. Filippa har haft feber och har jätte mkt hosta. Men imorgon ska hon gå till dagmamman igen.

Vad har vi gjort i helgen då???Tja.. inte mkt. Men vi har haft mysigt iaf.. kollat Idol och körslaget. I fredags var Jeanette här också. På lördagen var Alex på fest hemma hos sin farmor. Han hade nog jätte kul.. hans älskade kusin var där också så det gick nog ingen nöd på honom.

Jobbar kortvecka den här veckan.. båda bra och dåligt.. det dåliga är att jag inte hinner med nåt på jobbet, det som är bra är att jag hinner mer saker här hemma. idag har jag nog tvättat 4 maskiner tvätt.. tjohoo.. ( vilket boooooooring liv man kan ha : ) )

Alex har fått en ny cross... redan när hans pappa inledde honom på det spåret så informerade jag om att jag kan inte betala flera tusen för nya cyklar m m.. men kläder och handskar kan jag ordna.. ändå så frågar p****t om jag kan betala halva crossen!!!!!?????? Va fan ska jag få 7000 spänn frn??? Ska jag skita ut dom eller? Fråga honom hur han hade tänkt.. för skulle det va så enkelt som att skita ut dom så hade jag suttit på toan konstant. Han löste det iaf..för sen kom Alex hem och hade fått en ny cross... tycker att han blir väldigt bortskämd. Man behöver inte nytt av allt. Han är bara 6 år..

Nu ska jag börja med maten.. har hittat ett recept jag ska pröva... har en kinkig familj så man måste välja sina ingredienser väl.

Ha en trevlig kväll... Arrividerci.


Hmmm

Jag har glömt bloggen igen...eller egentligen så kanske det är så att jag har haft för lite att skriva om? Det sista stämmer nog mer.. sen är jag så jäkla trött på kvällarna att jag orkar inte...

Idag var det snö ute när jag gick upp... va faaaaan... det är ju oktober.. snöfanskapet ska ju ligga halva året.. det räcker, behöver inte komma redan nu??!!

Om det är nån som vill ha katt så säg till... snart betalar jag någon för att ta dom... OCH man får dom i par.. inte bara en. Kommer hem efter en fika hos svärmor, då ligger en blomkruka på golvet.. och dom hade tagi vara på ALL blomjord för den låg utspridd över hela huset. Nu springer dom runt här som om dom dragit i sig vitt pulver och var på ravefest i skogen.. dom är helt lösa...

Nu ska jag duscha.. sen blir det sängen... och jag hoppas att när jag vaknar imorrn så är snön borta och solen skiner.. vore nice med 25-30 grader också men kan bortse från det bara snön är borta.

Peace out...sleep nice

OMG...

Jag hade Alexander med mig på jobbet idag...herregud.. NOT AGAIN.. han va jätte duktig, men lessnade ganska så fort. Beslutade att åka hem då.. han har ju haft influensan.. tänkte att jag verkligen skulle se till att han blev frisk denna gång.. NU ÄR HAN FRISK!!!!

Min man hade hyrt senaste Johan Falk filmen : )frågan är bara om den kommer att kollas på ikväll... jag hade föredragit helgen, mer tid då...

Imorgon är det fredag.. åh så skönt. Jag älskar att sova.. känns som att jag kan sova hur mkt som helst.

Min Sofie är så himla duktig... hon har fått en föreläsare till sin gala, Erik heter han ( måste erkänna att jag aldrig sett eller hört honom ) han är tydligen hjärnan bakom den nya dokumentärserien "inlåst"... han ställer upp gratis på hennes gala... jag tycker det är helt fantastiskt!! OCH hon var på TV igår :) imorrn ska hon va med i radio... shit jag är polers med värsta lokalkändisen.... jag är stolt över henne!

Jag är också mkt stolt över mina arbetskamrater som kämpar för oss och våra arbetstider m m... så himla duktiga!! Blev jätteimpad idag på vårt möte... vår VD kan inte tacka nej till det förslag dom ska komma med.. det är så genomtänkt och smart!! Grymt jobbat tjejer....

Nu kan jag inte sitta längre...

puss o kram... me love you








Marilyn Manson

... jag har läst hans bok... mysko kille, men intressant. Jag gillar hans musik, ska dock inte påstå att jag har skivor eller följt hans musik.. men det jag har hört och det jag har gillar jag. Visst lite wacko är ju killen.. men vem fan är inte det. Skulle inte jag ha den spärren skulle jag kanske också flippa :) ( kanske jag redan har, beror väl på vem man jämför med )

Sjuk träningsvärk efter promenaden i lördags... men det man inte dör av...

Vet inte vad det är med näsblod nuför tiden, men alla verkar ha det?? Mamma,Lalle och så Vis på jobbet... såg ut som rena motorsågsmasakern när hon satte igång. Erbjöd henne en tampong men hon tyckte det skulle va så pinsamt att gå hem genom HELA stan... he he.. fegis...

Typ en månad kvar till jag fyller år... vet inte hur jag känner inför det... jag börjar bli gammal... : ( Men jag vill göra nåt kul!!!! Jag tycker att födelsedagar en är bra ursäkt för att göra nåt roligt.

Nu ska jag kolla på dom pinsamma stackrarna i färjan.

Pusselipuss... klapp på foten






5 dagar...

Oj oj.. fem dagar sen.. borde finnas massor att skriva om.. men nja... Jag powerwalka till 288:an från mitt hus... det måste fan va 1,5 mil... jag gick i ren ILSKA... sen tog jag bussen till stan och hjälpte Adde o Madde att flytta.. kom hem vid 22 kanske... hade ett mkt givande samtal med min man i 3 timmar. Sen gick vi och la oss. Vaknade idag och hade jordens j***a huvudvärk.. lär ju ha varit pga att jag gick i spöregn och blåst sen bar kartonger??

Nu har jag bilderna från Sofies middag...

Orkar inte skriva mer.. ska knapra i mig lite piller nu så jag somnar utan huvudvärk. Jag fick nåt av Madde som ska va bra?!? Får väl se om man vaknar imorrn.. he he

Sleep sheep tight!!!

  Bröder Mupp

 Jockes syskonbarn Tindra och Lukas, dom vet minsann hur man beter sig framför en kamera : ) Visst är dom söta.

 Deras mamma Veronika ( Min mans syster ) Jättefin tjej som är världens mest tålmodiga människa.

 Janne ( lillebror ) stilig ung man... grym innebandyspelare!

 Madde i rosa hennes,  man Adde bredvid..



Vilka sockersöta gossar... :)

RSS 2.0