Satans huvudvärk!!!

Ringde iaf till Dr Snuggles idag.. fick en massa tips på piller och hur man bäst kombinerar dom. Ja jag vet inte riktigt vilket betyg jag ska sätta på tipsen... - 2 av 100 möjliga kanske? Tanken va god. Ska pröva hela dagen, har det inte gått över till imorrn skulle jag ringa igen. Det värsta av allt med detta är att jag inte har någon TV : ( Ingen jäkkla mottagning.. fattar inte? Har snön helt plötsligt hoppat upp på antennen då eller? För det har ju varit snö i 6 månader och det har funkat utmärkt.. jag går inte upp där iaf!! Barnkanalen funkar åtminstone. Fåret Shaun är ju i Oscars klass tycker jag.. gillar han.

Informerade ju om min sambos kreativitet i hemmet.. vill dela med mig lite av det..

Detta är då hallen.. golvet är nytt, primaliv.

Nu är hälften klart iaf.. är jättenöjd m tapeten. Önskade vitt först, men som ni ser blev det raka motsatsen. Är glad för det :)

Och så här ser det ut i övriga hemmet när man renoverar hall/badrum/toalett. Vi kallar det Borstbolkatastrofen. Vi fick flytta hela hallen till den andra ytterdörren som normalt inte används, alla garderober i badrummet är utspritt i hela huset eftersom dom inte existerar längre. *** Fy fan så det ser ut ***** Nu är det bättre, tack gode påskhare för det :) Vill inte vistas i mitt eget hem när det ska renoveras. Och jag VET att det är inte över än.. suck.. planerna är stora för den lilla stugan i skogen : (

Puss o kram sitt i en gran



Back on track...

Sex månaders dvala... och jag kan inte påstå att jag vaknat till liv riktigt än.. Men på begäran från vissa personer så kan jag väl skriva några rader ( har kanske saknat det lite också då )

Mitt hem är upp och ner då min man lider av någon slags åkomma och allt måste göras på en gång och gärna med en stor släng av impulsivitet. Men jäklar va bra det blir! Han e duktig min handyman. Ny hall, ny toalett, delar av badrummet är nytt.. ahh och ny köksfälkt : ) så nu kan man laga mat igen på normalt vis... för mat är tydligen nåt dom kräver här?!

JAG SKA FÅ ÅKA UTOMLANDS!!! Ja tro det eller ej och kors i taket . Finally ska man få ta sig en öl i avgångshallen på arlanda... inte bara vara chauffören som åker vilse och hamnar på fel terminal. Vi ska till Cypern... yes yes.. ( peppar peppar ) om inget oförutsätt sker då vill säga.. typ brutna ben eller sjukdomsfall.. sånt brukar drabba oss, alltid faktiskt.

Har varit sjuk sedan söndagen... tror till o med jag såg ljuset då.. mitt liv liksom passerade i revy. Fanns inte en mm av min kropp som inte gjorde ont.. halva måndagen va likadan.. sen släppte värken i kroppen, men den i huvudet ger sig inte ( ska man väl se som positivt, då har man iaf nåt där inne ) Imorrn ringer jag mannen i vit rock om den inte har släppt.. har haft så här ont i en vecka då.

Min kära VIS på jobbet har en bebbe i magen :) Jajemännsan... och han gillar mig ( vi säger "han" men vi vet ju inte riktigt säkert ) Han reagerar på namnet Wille... eller ja.. det är det vi kallar honom. Skulle va så snopet om det kom en liten Wilhelmina.. det skulle inte stämma. Skulle man ju få ångest att man kallat flickebarnet för Wille X antal månader. Och sen skulle man bli tvungen att ändra om allt.. nja... se nu till att klämma ut ett gossebarn. Stora förändringar är psykist påfrestande för mig, okej VIS!??

Ska se om jag kan knåpa ihop nån rad i veckan nu... vet iaf 2 som läser här...

Puss o go natt

RSS 2.0