Var kom han från...?????

.... herreguuuuuud.. Joel Kinnaman.. mannen med DET... lysande skådis måste jag säga... båda jag o min man blev helt tagna av honom. Sen kanske han tog mig lite mer än min man hi hi.. allvarligt, han är grym i Johan Falk filmerna... och ni ser ju själva.. speciellt ugly är han ju inte... smaken är ju som baken iofs... men med tanke på att jag sett Arn filmerna och jag tyckte dom va bra, och han är med i den... har inte ett minne av honom?! Så han kan ju inte ha gjort värst bra intryck.. kan jag tycka. Jag har ju aldrig sett honom... ( vad jag minns då )


     

Ni ser ju... wohooo... drömma om honom vore ju inte så läskigt : ) Nu måste jag sluta... Min man kommer alltid vara den snyggaste i min värld... men frågan är inte om inte denna Joel petar ner Ronaldo ett snäpp... hmm... får suga på det ett tag..

Min son är störig.. som fan... den där jäkla skolan alltså.. vi satt o byggde lego igår... minns inte vad jag sa.. men han svarar mig "ofta mamma, ofta".. What a f**k?!?!?!? Var kom det ifrån... eller typ "fett schysst morsan" ja ja.. men va fin han är ändå.. han har blivit så stor.. jag får inte ens pussa på honom i skolan längre buhu... det är ju pinsamt.. he he.

Jag har massa bilder från familje middan i lördags, men kameran blev kvar där... så fort jag får den ska jag lägga upp bilderna på familjen Taikon, med bröderna Mupp.. ha ha

Majanne... jobbet suger utan dig.. vi saknar dig i ordets hela bemärkelse...

Nu ska jag överlägga om Joel klättrar över Ronaldo...

Min lista ser ut så här:

 Dessa två kommer självklart på första plats... dock får jag nog säga att sonen "endast" är hjärtskärande söt... än så länge.

 Denna dude är ju inte catshit heller...

Oj oj vilken lång lista det bidde...

Nu ringde min Sofie.. hon har slutat röka.. ha ha.. herregud vilket psykfall hon kommer bli av detta... Fast hon är SUPER duktig ( har klarat sig 1 dag )

Puss puss

Party med släkten.....

Jag o min man har NÄSTAN precis vaknat... sååå skönt att sova. Vi va ju iofs uppe hela natten o kollade på film. En jäkligt bra film faktiskt Johan Falk tror jag den hette..?

Igår skulle mamma hjälpa mig att fixa min utväxt på håret. Jag åkte dit vid nio.. jag knackade på, jag ringde på.. sen kom jag på att jag har ju en egen nyckel.. daaa... jag ropade när jag gick in, men inget svar... sen hittade jag henne i soffan sittandes med cementnacke.. jag ropade flera gånger men ingen reaktion. Trodde tanten va död.. till slut ruska jag på henne då kvickna hon till.. svammlade om något jag inte har en susning om vad det betydde. Sen efter en stund blev hon normal... men nån färgning blev det inte. Så vi skulle ha gjort det idag istället.. men då vaknade ju jag lite sent istället : )

Nu ska vi svida om.. Sofie har middag ikväll med sin släkt... hi hi... ska bli skit kul. Madde ska ha sin sista kväll ( kanske ) i alkohol ruset på länge, så vi ska vara ett moraliskt stöd till henne.. iaf jag : )

Jag har fått Spotify!!!! Tjohooo... det är Annsan vän Sam som gett mig en invite... yes va glad jag blev ha ha.. rena julafton!! Nu ska jag bara komma på alla bra låtar jag vill lyssna på...

Ha en trevlig lördag alla glada... och ni andra också förstås.

Puss o hej laxpastej

Dåligt av mig

Jag glömmer bort att jag bör skriva här... eller ärligt.. jag har inte så mkt att skriva om tror jag. Tragiskt... ha ha.. Jag skulle ha gjort en inlägg åt min babe Sofie på hennes födelsedag som var igår... men ser ni nåt inlägg.. nej, inte jag heller! Ska se om jag hittar nåt smaskigt på henne.. tyvärr så har jag inte så mkt på den här datorn på Sofie, nåt ska jag väl hitta.

Har varit hemma idag med alla barn för skola o dagis är stängt. Vi har bakat, städat och glott på TV. Inte världens mest händelserika dag kanske.

Imorrn är det fredag.. på lördag har Sofie middag : ) Det ska bli nice.. tänkte ta mig ett glas vin kanske.. kan bli farligt händer ju inte så ofta.

Jag har köpt nya täcken till vår säng.. så nu ska jag krypa ner o vila lite...

Me love you all... sleep tight

                                          

Du är så fin min lilla Shi... ( vi är inte kära i varann.. men vi älskar varann: )

Kräkunge...

Jag lämnade Alex vid halv åtta.. jag hann kanske åka ca 1,5 mil så ringde fritids och talade om att han hade spytt två ggr!! Saken va den att i morse så sa han till mig att han mådde illa... ja ja täntke jag, allt för att få va hemma. Men tji fick jag.. så fort vi kom hem var alla fel på ungen borta... inte ett spår av någon spya eller illamående. Helt sanslös... men han är så där.. han lägger en spya lite då och då sen är det bra. Nu ska han till mormor för hon är ledig imorrn och han lär ju va hemma en dag till för säkerhets skull... Då kan jag jobba.. då kommer Vis bli glad : ) Och ja med... hon va inte där i fredags.. hon va torsk på Tallin med sin mamma. Hon hade handlat godis till mig!!! Hon är för lovley.

Nu ska jag köra terroristen till sin mormor... så hon får veta att hon lever : )

Tack och adjö...


Kan inte vara normal....

.. nu har jag kommit hem från kvantum.. har packat upp.. nu ska det bara göras fakturor duscha.... min svärmor och Jeanette är här och har hjälpt till... sjukt att man ska behöva ha hjälp för att ungskruttarna inte lyssnar... min man var också hemma... till slut.. men då skulle han och Bosse bära saker eller nåt.. jag vet inte ja... är helt slut för att bry mig..

Mathilda menade allvar när hon sa att jag o Lalle var lika... dagens.. nej fressten.. månadens, kanske årets till o med, bästa kommentar.. kan jag leva länge på.

Nä men om man skulle ta tag i bestyren.. skulle va skönt att komma i säng liksom.. typ den 20:e och inte
den 21:a... jobb imorrn igen... då ska man ta tag i skiten som man fick lämna i fredags. Känns fantastiskt :)

Puss o kram sov så sött

Stjärna i himlen...

.... det ska Mathilda ha för sin kommentar på det senaste inlägget... eller hon kanske va ironisk... va fan i sånt fall så blev det ett stjärnfall nu istället... : ) Jag inbillar mig ibland när han gör vissa miner att han är väldigt lik mig... men sen kom verkligheten ikapp mig och han va inte alls lik mig längre... han är till sättet väldigt lik sin pappa också.. dessvärre.. men det kan ju bli människa av han för det. Nu ska inte jag skriva skit här... inte därör jag FÖRSÖKER blogga...


Men iaf Hulda... om du menade allvar så tackar jag varmt för kommenaren..

Ha det gott!!

Kramar

Det är säkert en adventstjärna, men det va det bästa jag kunde hitta för nu : )

Pinsamt...

Jag skämdes ögonen ur mig då Felizias fritids lärare ringer MIG??? och undrar när Felizia ska bli hämtad? Öhhhh... vadå? Ja hennes pappa svarar inte och inte hennes mamma... fick släppa allt jag höll i åka iväg o hämta henne.. fy fan va jag skämdes då... inte ens min unge och där ska jag stå och be om ursäkt?? Ville sjunka under jorden då... Jocke hade tappat sin telefon och kom inte ihåg pinkoden, blev fast i ett möte på jobbet... Vad deras mamma gjorde vet jag inte... men jag har pratat med henne nu... jag orkar inte bry mig.. just då va jag riktigt arg.. men det slutade ju bra iaf..

När jag stod o lagade mat idag så slet min man ner fläkten.. den är så värdelös.. det ser ut som man har dimma i hela huset.. min man kan ju ventilation så det är bara göra om göra rätt!! Annars blir det mikromat resten av året.

Idag kom Majanne upp till oss.... yeeeehh.. hon hade bakat :) Nästa fredag måste jag baka... hade ett vad med Vis.. om skrotbilen jag besikta igår skulle gå genom.. då skulle jag bjuda på fika. Och bil fan gick igenom... helt sjukt. Men dock trevlig då man slipper göra om det.

Fredagar brukar va trevliga.. men jag vet inte ja.. dom e som alla andra dagar.. samma skit som ska göras här hemma. Nja inte riktigt... man kan ju få sova lite längre imorrn iaf. Det tackar vi för..

Ha det så gott nu med fredags ölen...

Kul att träffa dig Majanne... kramar




Jag o Alexander åker spöktåg på Furuvik...


Bläää..

Jag mår inge bra idag... jag har frossa.. och nu helt plötsligt så är jag spyfärdig?? Mkt märkligt... ?
Vi hade inge svininfluensa i släkten iaf..puh.. så nu kan jag ignorera den där knorren i bak jag inbillat mig att jag sett i flera dagar...

I morgon kommer barnen.. jag saknar min Alexander jätte mkt hela tiden. Han brukade vara mammas lilla pojke.. men vad hände? Jo han blev större... och inte kanske man får fler barn heller... jag vet inte om jag vill ha barn just nu.. eller jo det skulle jag vilja, men det är inte bara ett barn som ska tas om hand utan fyra... men jag vill inte utesluta möjligheten att få fler barn.. min man vill ha... men jag vet inte? Jag hinner nog fundera nåt år till på det där hoppas jag...

Idag skulle Majanne hälsa på jobbet... vet inte om hon kom efter att jag gått eller om hon kommer någon annan dag? Jag hoppas att hon kommer nån dag innan jag har gått... vill ju träffa henne så klart.

Nu ska jag lägga mig bums... hade en hemsk dröm i natt.. kanske därför jag mått dåligt idag?? Hemsk va den iaf.. hade panik i morse.. försökte klämma fram en grin för jag tänkte att det kanske skulle kännas bättre sen... klämde väl inte tillräckligt hårt då.. kom inte en tår... min man tyckte jag skulle lugna ner mig lite... lätt för han att säga... han minns ju inget i vaket tillstånd ännu mindre i sovande.

Sov gott... klapp på kinden!!

Höll på att glömma.. min kära Sofie som ska fixa gala, ska få besök av UNT imorgon : )Verkar som att TV4 Uppland också är på... hon lyckas med allt hon... ingen har ett hjärta som hon. Alla har ju ett hjärta så klart.. men alla öppnar det inte som hon gör. I Love Her...


Idol...

Ohh. herreguuuud... där klampar han in 37 år gammal och verkligen låter som ja... jag vet inte vad!! Helt underbart.. hoppas han går långt. Tycker det är så kul att en äldre man kan... det är inte bara kids som kan bli idoler. Men det är så kul att titta på alla som sjunger som trasiga vinylspelare också ha ha ha.. hur kan man vilja göra bort sig på det sättet i TV?? Eller så tror dom på riktigt att dom bra.. ??

Min ena katt har en fästing.. jag vet fan inte hur man ska ta bort dom?? Äckliga jäkla kryp.. Nu kommer Fregge och min man hem.. Fregge kan ta bort den.. min man tyckte att vi kunde göra det.. men f*n heller..!!

Ska kolla in nya Wallander.. Cellisten tror jag den hette?! Får väl se vad klockan blir... känner jag min familj rätt så blir det väl inget för klockan drar iväg för mkt.

Sov gott...

Annsan ha en trevlig kväll hi hi hi..

 

Jag och min bror i vår mormors topp moderna glasögon.. jävligt heta! Glasögonen alltså!

Han kan han...

Idag har jag kollat innebandy... en gäng med småpojkar som bara satsade på att skjuta hårt ( gör dom även i vuxen ålder kan man säga ) Dom var iaf jätte duktiga... jag är mäkta stolt över min Lalle. Han var jätteduktig och han tyckte det var jättekul :) Jag o mamma var där och kollade.. han blev nog lite glad att vi var där faktiskt.

På mitt jobb är det bara galet.. åtminstone i det rummet där jag och Vis sitter.. finns inget normalt i det rummet inte.. men f*n va kul vi har.. jag iaf ha ha..

Min Sofie har halsfluss : ( Hon har varit jättedålig faktiskt.. har varit lite worried för henne. Hon är alltid så uppe i varv annars nu har hon bara legat i flera dagar.. men på den tiden har hon ju så klart inte latat sig riktigt heller.. hon planerar en gala för ungdomar i jul.. jag förstår inte var hon får allt från.. var hämtar hon all sin insperation??? Ge mig samma piller som hon får tack! Min mans andra syster är också sjuk.. så idag fick hon ta svininfluensa prov... imorrn vet hon om knorren är på väg eller inte... OM den är det så kanske den växer på mig med?? Har ju varit där i helgen när hon var sjuk.. ja ja.. det borde ha kommit nu i sånt fall.

Tänker på min Tine också... har haft ytterligare en tragedi i sin närhet.. men hon är tuff, hon klättrar snart igen. Men mina tankar går till henne.

Nu kom min man hem.. ska ta en dusch.. sen ska jag fortsätta läsa min sjuka bok. Det är Marilyn Mansons självbiografi... helt sjuk.. inte konstigt att han blev som han blev. Riktigt skruvat emellanåt. Men dock intressant.

Sov så gott.

Pussen och kramen



 

Bläckfisk eller spindel??

Idag skulle jag o min älskade åka till stan och köpa buskar till vår nya uppfart.. rättare sagt tuja( tror dom heter så ) Fanns inte EN enda.. ?!Men det blev lite tulpaner iaf.. nu ska dom bara ner i jorden också.

Blev en jääääätte sen kväll igår. Vet inte hur vi beter oss?! Tror kl var fem innan vi slog ner huvudet på kudden... gick upp kl 2... så skönt. Men man blir lite avig, dagen tar slut så fort också. Imorrn är det måndag igen... puuuhh. Ja ja, veckorna går fort. Snart är det jul.. fy f*n... är inte mkt för julen men jag försöker eftersom det är tre barn i familjen... Min man är lyrisk över julen, jag brukar va den som förstör julstämmningen... he he.. inte så snällt av mig faktiskt. Ska verkligen anstränga mig denna jul för att behålla den sköna röda atmosfären. Är ju första julen i ett hus tillsammans. Ska till och med julpynta lite extra i år : )

Här är korten från fredagens galej.. Annsan envisas om att det är en spindel vi har på huvudet.. men det är ju för f*n en bläckfisk.. det ser ni väl???







God natt!!!

... är helt färdig.. har varit hos min svärmor Lotta. Tiden rinner alltid iväg då, tyvärr. Vips var klockan två och innan jag var hemma så var hon tjugo över.. det är ju förträffligt!

Idag berättade min mamma att det kanske är björn uppe hos dom... va faaan.. det är ju inte långt från oss. Det var ju bara det som fattades.. vi har lodjur (såg ett i vintras ) vi har hela skogen full av vildsvin.. sen älgar och rådjur också förstås, men dom är ganska harmlösa. En björn är ju liksom.. en björn.

Igår var jag med Annsan och hennes vänner... mkt trevligt! Har bilder som jag ska lägga upp, orkar inte nu. Synd bara att jag blev så trött.. hade ju en bit hem så jag drog vid tolv... då började Annsan bli lagom full så där.. ha ha!

Nu måste jag krama kudden... min man meckar bil som vanligt, han är besatt av det tror jag. Och han kan aldrig lämna det.. förstå när det är nog. Nej han ska bli klar med ALLT innan han kan slappna av... MÄNNISKA!!! Men ack så fin han är...

Sleep tight... peace out!




Helg igen..

Mitt ex ringde och talade om att Alexander nog måste åka till sjukhuset för att han kanske hade hjärnskakning???? Men han orkade inte sitta på akuten med mig en hel kväll... OCH?!? Jag åker gärna själv tack. Men samma sekund som han satte sig i min bil så började truten gå i ett... ingen hjärnskakning där inte.. men vi åkte iaf. Örat är lite blått och demolerat och han mådde illa och hade ont i huvudet. När vi sitter där i väntrummet så ser jag en man jag känner igen... tror han heter Tomas Östros??   ( jo jag googlade )


Han ville helst inte bli sedd... det stuntade jag i.. insåg att det skulle bli en lååååång kväll. Såg jag satte mig bredvid honom, sa att jag hette Helen Asplund ( ville ju inte att han skulle komma efter mig med sina säpo killar ) Vi diskuterade miljön, krisen i G-sunda och SD´s framfart... eller det va väl mest jag som diskuterade. Men han nickade ibland och log lite... han ursäktade sig när sköterskan kom och sa att det var deras tur... sen kom han tillbaka!!!!!! Då kom jag på att jag tycker det är skit att det görs så mkt nedskärningar på skola och dagis och sånt.. jag babblade på där, han försökte väl lyssna på sin dotter som kanske hade brytit armen.. men hallå... det var ju min enda chans... han sa att jag skulle skriva ett brev till stadshuset, han var där på sjukhuset på sin privata tid och tog aldrig med sig jobbet hem.. okej okej.. tur att jag inte sa mitt riktiga namn.. puh!

Iaf.. Alex hade ingen hjärnskakning.. dock kanske ett virus eftersom han var så hängig och hade ont i huvudet. Vi är hemma idag iaf så han får vila lite..sen hinner han ju göra det i helgen också. Måste ju va laddad till tisdag då han ska börja på innebandyn.

Jag ska träffa Annsan ikväll.. vet dock inte om det blir film.. jag tror jag somnar då och det är så himla otrevligt. Plus att det kan bli riktigt jobbigt att sätta sig i bilen och åka 40 min när man är dödstrött... och jag som hatar att köra bil när det är mörkt.. ser allt möjligt på vägen, katter, rådjur och numera vildsvin för min chef talade om att der kryllar av dom här hemma i min skog!!!!

Time to hit the shower.... kolla in konsentrationen.. hade det varit sladd till dosan så hade han ryckt av den för längesen.

     

Örat ser sämre ut än på bilden här ser det ju för tusan friskt ut???? ... jag visste inte ens att man kunde få blåmärken på/i örat?

PS. Jag är ingen politisk galning.. jag har INTE pratat med Tomas Östros.. SÅ KLART!!! Hoppas ni har vettigare tankar om mig än så... ?!? .DS

Vet inte...

... är en lite skum dokumentär på femman... jag tror det är ett par som spelar in en porrfilm tillsammans. Ja.. alla är vi olika, TACK O LOV!!

Jag har gjort pannkakor idag!!!!! Det var första gången jag gjorde det, har prövat en gång förut men då fick jag hälla bort all smet för den typ skar sig.. så duktig är jag :) Men min man sa att det va gott iaf.. och barnen åt. Känner mig nöjd.

Min son kört cross idag och ramlat omkull.. det ska man tydligen göra när man kör? Väntar bara på brytna ben... invaliditet, vanskapning.. kan ju hända vad som helst.. tur att crosskolan snart är slut.. då ska han börja med innebandy ju... det gillar jag bättre :)

I helgen ska jag dejta Annsan.. typ ha en liten myskväll, film o grejjer.. jag drömmer redan om chips o dipp och COLA... jag har fan blivit cola torsk, vad hände?! Jag menar så klart coca cola.. inget annat. Lika bra att va tydlig, annars tror folk annat och pjoff så va barnen borta för att man blivit anklagad att va cola torsk.

Jag pratade med Jennie idag och kom på att hon är den enda som jag inte har kort på... vi ska ändra på det. Jag ska smyga runt på hennes tomt och få en bild på henne.. låter kanske lite psyk, men hon är van att man är lite knäpp. Ska införskaffa mig en sån där keps med lite buskar uppe på sen ska jag krigsmåla mig, smälter nog bra in då... eller så ringer jag bara på dörren, knäpper ett kort och drar... då skulle hon nog bli liiiiite snopen.

Nu måste jag knoppa.. imorrn ska vi på gympa med Felizia.. kan bli intressant om man gillar dvärgar i trikåer : ) ( jag skojar )

Puss o kram

 Selma på mitt jobb.. hon hade nog nån dåre i telefon.

 Detta är Granbergskan.. hon kan allt om mat och katter.. ja alltså hon lagar inte mat av katterna som tur är



Visst är dom söta... alla tre.. min lilla plutt Lalle.

Why do all good things come to the end....

Detta inlägg är tillägnat Majanne...

        

                  *************************************************************

                                  *** Majanne Majanne, du är ju så grann ****
                                        Varje karl vill vara i din famn...
                                        Nu får mannen där ovan duga..
                                        Han skulle man ju kunna... pussa
*********************************************************************************************

Åhhhh vad jag kommer sakna dig.... buuuuhuuuu... kom tillbaka så fort du kan och "får"...


Ännu en dag....

Jaha... nu var det dags för sängen... skönt. Vad har hänt idag då?? Nja inte så mkt, jobbat, hämtat barn kors o tvärs, lagat mat.. typ. Jo en sak har hänt idag som är utöver det vardagliga, Pelle och Helena har varit här och fikat. Och Pelle har jobbat lite också faktiskt.. det är som grävt sönder vår tomt.. men nu har han fixat till det riktigt bra... Jag hade till och med gjort äppelpaj och vaniljvisp... duktigt va?!? tycker jag iaf.

Blir ett kort och tråkigt inlägg, är så trött och less så nu ska jag sova... hoppas jag.

Ha det så bra i drömmarnas värld hoppas ni drömmer nåt trevligt.

Pass o krum

Borstbol Ink

.... japp det är den sensate i raden av tattoostudios. Här är vi kanske inte riktigt lika duktiga, men man får en unik skapelse på sin rygg... behövs ingen laser för att ta bort den heller BARA vatten..


   

Här är innebandyklubban och skorna... han kommer bli en guldgosse.. he he

 

... om det inte är så att han väljer någon annan bana i livet... Bör jag vara orolig??? Det är andra dagen i rad plus att han igår sprang runt i kalsonger och högklackade skor ute? Jag kanske kommer bli barnbarnslös  : (


Vad är upp och vad är ner....??

Ibland skulle jag vilja att man hade svar på saker som man önskade veta... t ex tänk om man kunde se in i framtiden. Skulle man uppskatta att alltid veta vad som händer?? Nja.. men i vissa stunder så skulle jag iaf vilja veta.. eller ha ett svar på en fråga som man själv inte kan klura ut. Det låter obegripligt även för mig det jag skriver nu... alltså det jag menar är att ibland skulle jag vilja att någon sa till mig vad jag skulle göra.. att nån hade det rätta rådet.. som kunde välja rätt åt en....

Söndagen är redan här.. fan va snabbt det går. Har bakat muffins och nu står pyttipannan i ugnen.. lunch, sen lite fika. Igår var jag o ALexander i stan och köpte innebandyklubba, glasögon samt skor till honom. Han ska börja spela... då måste man ju ha nytt... Jag tycker det blev riktigt schysst.. han själv..? Han bryr sig inte så mkt.. han la sig på en skateboard inne i affären, drog på skalle och hela butiken lär ju ha undrat vad jag hade för pli på ungen?!? Ingen alls... ha ha.. nej då. Men min son har lite myror i kroppen tror jag.. och vilken liten kille är intresserade av att pröva skor? Säkert flera.. men inte mitt barn inte.. Lite mallig va han iaf : ) Ska lägga ut en bild sen på klubban och skorna.... dom matchar varann... hi hi

Lunchen ska serveras... arrividerci ( eller hur det nu stavas ? )


A Day @ Work

FREEEEDAAAAG!!! Vad det nu innebär egentligen... jag lyxade till det med en flaska vitt. Den bästa medicinen när huset är fullt av huliganer : ) Skämt o sido... lite nöje, det är ju fredag iaf. Jag o ungarna ska hyra film nu.. jag bestämde att jag ville se Ice Age 2.. ha ha.. fan va jag tycker den är rolig. Jag tycker nog den är roligare än vad barnen tycker... älskar dom där små råttorna eller vad det är.. Crash o Eddie tror jag dom heter... ha ha " I belive I can fly " ha ha...

Har lekt paparazzi idag på jobbet... Vis agerade riktig kändis o spelade svår hela dagen.. men lite bilder fick jag iaf.. jag ville ju ha en bild på henne o mig.. ja ni får se resultatet själva.







Jag o Tine.. schyssta flin va? Var riktigt segt på jobbet idag.. så det bleb mkt knasiga kort.. men pga risken att förlora en vän så låter jag bli att publicera vissa bilder : ) Ja så här roligt har vi alltid på jobbet... Kom just på mig själv att jag inte har så stor värld runt omkring mig... hemma o jobbet är det jag typ skriver om... shit va trist det låter. Skulle jag läsa en sån blogg så skulle jag tänka stackars sorgliga människa.. Men ja ja.. jag är väl det då. Tur att jag köpte lite vin då så kanske jag kan bjuda på mig själv lite.

Nu blir det tokiga djur i ice age...

puss puss o kraaaaam.

PS. Det är därför inte killar ska använda smink DS






Bad plastic mom...

Tror ni det här går under formen "barnarbete"???? I sånt fall så skulle hon bara kolla hur mkt hon hade växt under sommaren.. för innan kunde hon inte hänga kläder för hon va för kort... Och ni ser ju själva att hon har växt!


 Allt skit runt omkring är det inte jag som har gjort... vill bara meddela det! Jag är en väldigt noggrann person som alltid tar rätt på efter mig. ( Felizia står ju som sagt och mäter sig ) ( vill tillägga att det flickebarnet är otroligt hjälpsam och snäll... )

Varför jag blir jag inte förvånad???

Så här såg det ut när jag kom hem idag... - Jaha nämen se där ja! Han gräver visst en jättestor rabatt till mig... ogräset får han fan rensa själv : ) Fullkomligt normalt.. om jag hade vetat om det. Men det ska väl bli bra det där?! ( det kommer så klart inte bli en rabatt utan asfalt... eller nåt )




Snart klart.... eller?!



Det är ju alltid jobbigast att stå bredvid... det vet ju alla....  ( han gör ju det han är bäst på iaf, står och ser snygg ut )


Jag tycker att när dom ändå är igång kan dom väl gräva en grop så vi kan få en liten pöl att plaska i till nästa sommar. Kan ju inte va så mkt mer jobb?! Dom är ju två för tusan.. tre fressten, jag kan peka var den ska va också.

Snart är det helg... men Gud måste ha glömt varför han skapade helgen. Det va ju för att man skulle vila.. vet inte ja, men gott om vila är det ont om i det här huset. Idag när jag pratade i telefon på jobbet så sa jag i en mening "Herregud", då svara mannen i andra änden att inte fan hjälper det väl att ropa på honom... han verkar ju ha fullt upp ändå?! - Ehhh.. absolut... flåt...

En annan gång ( ínte idag då ) så pratade jag med en av gossarna i Style... han blev ganska arg på mig för att jag inte kunde hjälpa han så han tog till sin kändisskap... Han hade minsann kontakter och han skulle hänga ut oss och bla bla bla... gör det då! All PR är bra PR... och jag kan få mina 15 minuter i rampljuset... ha ha.. inte direkt. Dom har jag redan haft... jajemännsan. När jag va 17-18 år så var jag med i en reklamfilm för busskort. Jag fick gå på bussen först så jag syntes heeeela tiden, till slut så sa han som regissera eller va det nu heter, att du kan väl på nåt sätt hålla upp busskortet så det syns... - Hur fan ska jag göra det utan att det ser dumt ut??? Jo jag kliade mig på näsan med busskortet... ( såg ju fullkommligt normalt ut ) Mina 15 minuter var ordagrannt 15 min... Jag vill även poängtera att det var ju inte ngt jag är jättestolt över.. led i flera månader efteråt för varje pensionär känd igen en... För att jag varit med i en bussreklam!!?????? I skolan var vi den första klassen i Uppsala att ta
studenten på floristlinjen... vi hade under en veckas tid före studenten Upplands Lokal Tv med oss... eller ja nån dag veckan innan. Jag gjorde allt för att hålla mig undan ( hade liksom fått nog av rampljuset och alla stalkers ) Till slut sa min lärare att jag måste gå ut och arbeta lite... sagt och gjort... men jag hade hela tiden kameran i sikte så jag visste när jag skulle ducka.. gick skit fint... Tills Annsan rätt som det är trycker upp en asparagus i ansiktet på mig så jag skriker.... DET kom självklart med på TV.. det fick avsluta hela inslaget... ytterligare en sak att vara stolt över. Hälsade på min pappa på hans jobb kort därefter.. när jag kliver in så gapar gubbarna typ - She did it again... Moviestar oh moviestar.... Pappa måste ha varit såå stolt...

Nu skulle jag vilja lägga mig på soffan och typ sova... men jag ser tvätt som ligger o väntar på att bli vikt.. nice. När jag blir president ska jag införa hushållerskor i varje hem.. det kan bli avdragsgillt iaf.. eller en löneförmån. Vilket som så lär ju Polens arbetslöshet minska till hälften, då har man löst två flugor i en smäll ( jag är ironisk, har inget emot polacker... eller någon annan )

Hmmm.. det finns godis i skåpet... tvätten kan vänta. den lär ju inte ta vägen nånstans tyvärr !!!

Puss o kram på er


Rolig film : )

Idag har jag o Tine varit på bio. Först käkade vi på Rififi, rullade därifrån sen för vi va så mätta.

Filmen va faktiskt riktigt bra... och rolig, det gillar jag. Jag fick en sån där skrattattack mitt under filmen.. var inte ens kul just då i filmen ens.. jag försökte kväva skrattet så jag trodde jag skulle kvävas själv.. man får alltid såna attacker när man inte ska ha dom... Iaf... jag kan faktiskt ge filmen ganska högt betyg för den var lätt att titta på och så sluta den bra förstås : ) Jag är tjej så jag får tycka om lyckliga slut.

Har en del att göra nu... bäst att sätta fart. En dag imorrn med!

God natt sleep tight.


***********************************************************************************

Jag har glömt bort min blogg.. tror inte att så många har saknat den faktiskt. Annsan då möjligtvis...kanske inte ens hon?? Men jag tycker det är trevligt iaf....

Vissa dagar känns faktiskt verkligen skit... skit på jobbet,skit hemma... fast det är väl inte skit hemma direkt kan jag påstå. Men på mitt jobb tycker jag stämmningen är konstig. Kanske med all rätt? Jag trivs jättebra med mina arbetskamrater, jag tror faktiskt alla trivs... sen har vi alla sämre dagar,konstigt vore det annars.

Imorrn ska jag och Tine gå på bio : ) Va 100 års sen jag va på bio... så det kan ju verkligen förgylla min vecka. Jag har haft så mkt nöje dom senaste dagarna att jag borde skämmas... sanslöst trevligt faktiskt och umgåtts med makalöst härliga människor he he...

Jag hittade en bild på Annsan.. ( undra om hon kommer hata mig, neeeeej det kan hon inte )




Min bror har grillat sig själv... ordagrannt, här ser det ändå bra ut och nu är det helt återställt.. i princip.

 

RSS 2.0